Rock`n Centru

Ești tânăr și faci parte dintr-o trupa la început de drum? Participa și tu la concurs!

Regulament concurs:

Etapa I

Începând cu data de 24 martie 2017, până pe 27 martie 2017, ora 10.00, orice trupă muzicală tânăra, aflată la început de drum, de tip rock/pop-rock/alternative/metal, se poate înscrie pentru a cânta în cadrul evenimentului Rock`n Centru.
Înscrierile se fac la adresa oficială a evenimentului „rockncectunb@gmail.com” prin trimiterea unui mail, la care se atașează o înregistrarea sau un link video, care sa conțină o piesă proprie și un text cu descrie trupei, componența și parcursul acesteia.

Etapa II

În data de 27 martie 2017, la ora 17.00, vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului trupele înscrise pentru a fi votate de către public, utilizând descrierile, linkurile și piesele primite.
Publicul va vota prin like la postarea ce conține trupa favorită, iar primele trei trupe cu cel mai mare număr de like-uri vor cânta în cadrul concertului Rock`n Centru.
Procesul de votare va începe pe data de 27 Martie 2017 și se va încheia pe data de 29 martie 2017, la ora 17:00. În ziua respectivă, la ora 19.00, o să fie afișată lista cu trupele care vor concerta.

Etapa III

Pe data de 31 martie 2017 va avea loc concertul, în sala de spectacol CECTUNB.
Pe parcursul evenimentului „Rock`n Centru” membrii echipei de organizare, alături de specialiștii UNESCO de la CECTUNB vor selecta o trupă din cele trei pentru a cânta la următorul eveniment de amploare.