Rock`n Centru II

Ești tânăr și faci parte dintr-o trupa la început de drum? Participa și tu la concurs!

Regulament concurs:

Etapa I

Începând cu data de 14 aprilie 2017, până pe 18 aprilie 2017, ora 17.00, orice trupă muzicală tânăra, aflată la început de drum, de tip rock/pop-rock/alternative/metal, se poate înscrie pentru a cânta în cadrul evenimentului Rock`n Centru ediția a II-a . Înscrierile se fac la adresa oficială a evenimentului „rockncectunb@gmail.com” prin trimiterea unui mail, la care se atașează o înregistrarea sau un link video, care sa conțină o piesă proprie și un text cu descrie trupei, componența și parcursul acesteia

Etapa II

În data de 19 aprilie 2017, la ora 17.00, vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului trupele înscrise pentru a cant pe scena Rock`n Centru . Probele de sunet și eventualele repetiții vor fi realizate pe data de 21 aprilie înainte de începerea concertului .

Etapa III

Pe data de 21 aprilie 2017 va avea loc concertul, în sala de spectacol CECTUNB. Pe parcursul evenimentului „Rock`n Centru II ” membrii echipei de organizare, alături de specialiștii UNESCO de la CECTUNB vor selecta una din aceste trupe pentru a cânta la evenimentele open air ce se vor organiza in vară .