Centrul EUROPEAN CULTURAL SI DE TINERET PENTRU UNESCO “NICOLAE BALCESCU” organizează cursuri gratuite pentru șah.

Cursurile și evenimentele artistice reprezintă o latură activă a instituției noastre, prin specificul lor contribuind la implicarea copiilor de pe raza sectorului 4 și promovarea acestora în spațiul cultural bucureștean.

CECTUNB organizează aceste cursuri de șah împreună cu Clubul Sportiv ”COMEX” București, succesul acestui proiect constând în obținerea de rezultate foarte bune în concursuri desfășurate atât în Campionatele Capitalei pentru Copii și Juniori, la cele patru secțiuni:șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări de probleme, cât și în alte concursuri organizate în capitală și în țară. Cei doi antrenori care se ocupă de grupele de copii sunt domnul Georgescu Gabriel și domnul Moise Aurel, cei doi conducând activitatea managerială la A.C.S.COMEX București.

Înscrierile se fac pe baza dosarului complet, după cum urmează:

  1. Cerere tip de înscriere- DESCARCĂ AICI  
  2. DECLARAŢIE pe propria răspundere a părintelui referitoare la faptul că nu a dat nici o remunerație pentru cursul respectiv- DESCARCĂ AICI
  3. Copie BI/CI PĂRINȚI, care să facă dovada că sunt rezidenți ai sectorului 4
  4. Copie CERTIFICAT DE NAȘTERE AL COPILULUI
  5. Adeverință medicală – ,,CLINIC SĂNĂTOS PENTRU CURSUL DE ȘAH”

PENTRU COPIII CE AU FOST ÎNSCRIȘI ANTERIOR în cadrul acestor cursuri  ESTE NECESARĂ DOAR ACTUALIZAREA ADEVERINȚEI MEDICALE și completarea CERERII DE REÎNSCRIERE- DESCARCĂ AICI

Dosarul se depune la sediul CECTUNB din Strada 11 Iunie, numărul 41, la biroul Evenimente, Proiecte, în intervalul orar:

Luni-Joi   10:00-16:30

Vineri       10:00-14:00

Cursurile se desfășoară în ”Sala 3” aflată la sediul CECTUNB, după cum urmează:

Sâmbătă: 13:30-15:30, 16:00-18:00

Duminică 09:00-11:00, 11:00-13:00