ATELIERE DE EDUCATIE ARTISTICA (PICTURA) GRATUITE

CURSURI GRATUITE ÎN PERIOADA 2017-2018 PENTRU COPIII DIN SECTORUL 4 CU VÂRSTA ÎNTRE 4 și 10 ANI

ORAR CURSURI:
MARȚI : 14.00 – 16.00
SÂMBĂTĂ: 14.00 – 16.00

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:
– DOSAR PLIC (CARTON)
FORMULAR DE ÎNSCRIERE (vezi DOC)
– ADEVERINȚĂ MEDICALĂ „CLINIC SĂNĂTOS PENTRU CURSUL DE EDUCAȚIE ARTISTICĂ”
CERERE DE ÎNSCRIERE (vezi DOC)
– COPIE CERTIFICAT DE NAȘTERE AL COPILULUI
– COPIE BULETIN PĂRINȚI, CARE SĂ FACĂ DOVADA FAPTULUI CĂ SUNT CETĂȚENI AI SECTORULUI 4
– DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE A PĂRINTELUI/PĂRINŢILORREFERITOARE LA FAPTUL CĂ NU A/AU DAT NICIO REMUNERAŢIE FINANCIARĂ PENTRU CURSUL RESPECTIV

PENTRU COPII CE AU FOST ÎNSCRIȘI ANTERIOR ÎN CADRUL ACESTUI CURS ESTE NECESARĂ DOAR ACTUALIZAREA ADEVERINȚEI MEDICALE ȘI COMPLETAREA CERERII DE REÎNSCRIERE (vezi DOC)

Înscrierile se fac la sediul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” în cadrul Servicului Evenimente și Proiecte începând cu data de 11 septembrie  până la data de 30 septembrie .

PROGRAM ÎNSCRIERI:
LUNI – JOI: 10.00 – 17.00
VINERI: 10.00 – 15.00

CONTACT: 021 / 336.43.40

Atelierele de EDUCAŢIE ARTISTICĂ pictură sunt GRATUITE și se adresează copiilor din sectorul 4 cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
Prin ateliere de educaţie artistică (pictură), copiii învață să gândească liber, să rezolve în mod creativ problemele apărute în viaţă de zi cu zi. De asemenea, își dezvoltă un spirit critic curat și devin capabili să hotărască singuri ce funcționează și ce nu, în diverse situații de viață.
Pictura generează in copil conturarea conceptului de sine. Apoi, îl face să se uite la ceilalți și îl determină să relaționeze cu ei prin prisma pasiunii comune. Atelierele de educaţie artistică (pictură) în grup promovează și munca de echipă, îi învață pe copii să colaboreze, să planifice lucrurile împreună și să aibă răbdare.

Discuțiile despre artă ascut în copil simțul estetic, nu numai în artă, dar și in viață, în general.
Activitatea cursurilor se va desfășura în sălile de curs ale Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu”.